Autor: Informer.rs

13.11.2023.

11:11

Foto: Tanjug/AP

Sport

Poludeooo! Svet video lomljenje reketa, ali ovo nije! Novak ga prostrelio pogledom koji ubija! (VIDEO)

Đoković je rekordni osmi put u karijeri obezbedio prvo mesto na kraju godine, ali i "probio" magičnu brojku od 400 nedelja na vrhu ATP liste, odnosno sad ima obezbeđenih najmanje 406.

Nole je pobedio Danca na startu turnira, ali scene u kojima je besno lomio rekete slobodno možemo reći obeležile su meč. 

Naime, Đoković je nakon izgubljenog gema za 2:2 u trećem setu prišao klupi za odmor, a tamo prvo slomio jedan, pa drugi reket. Nije tu bilo nikakvih dodatnih psovki, ali malo je reći da je bio nervozan i to je na svojoj koži dobro osetio jedan kamerman!

Polomljene rekete je Đoković odložio iza klupe, a kamerman u potrazi za dobrim kadrom - prikrao mu se iza leđa i hteo da zabeleži "umetničko delo" najvećeg tenisera sveta. 

Čuo je dobro Đoković njegove korake i odmah mu je bilo jasno šta kamerman pokušava da uradi, pa se odmah okrenuo.

Bio je to pogled koji ga je "prostrelio" na nekoliko sekundi i utisak je da se kamerman zaledio i da mu više neće pasti na um da špijunira najboljeg tenisera sveta zarad slike na Zapadu.

Informer

 

Inače, Novak Đoković započeo je danas zvanično 399. nedelju na prvom mestu ATP liste, čime je nastavio da uvećava sopstveni rekord.

Đoković na prvom mestu najnovije ATP liste ima 9.945 bodova, što je 1.500 manje u odnosu na prošlu nedelju, pošto se oduzimaju poeni sa prošlogodišnjeg Završnog turnira.