Autor: Informer.rs

17.11.2023.

17:23

Foto: EPAIMAGES

Sport

Đoković zabrinuo navijače na treningu, vratio se problem sa laktom!?

Uspeo je Novak Đoković da izađe iz "zelene grupe" na Završnom mastersu u Torinu sa dve pobede i porazom. Čak ni to nije bilo dovoljno za mirnu završnicu, već je srpskog tenisera ka polufinalu pogurao Janik Siner koji je u četvrtak uveče savladao Holgera Runea sa 2:1. 

Budući da je pred Đokovićem polufinale protiv Karlosa Alkaraza - srpski teniser rešio je da današnji slobodan dan iskoristi kako bi se što bolje spremio za okršaj protiv Španca. Izašao je Novak na teren, trenirao, a potom zabrinuo sve navijače. 

Naime, Novak je danas pokušavao da "namesti" servis, kao i promenu pretnje. Budući da se radi o brzoj podlozi koja mnogima predstavlja problem, u jednom momentu Đoković se požalio na bolove u laktu. Brzo je reagovao fizioterapeut Miljan Amanović i izmasirao srpskog tenisera. 

Deluje da razloga za brigu nema budući da je bolne grimase na licu srpskog tenisera nije bilo. Đoković je odradio trening do kraja, bez steznika i bandaže čime je potvrdio da će biti spreman za polufinale protiv Karlosa Alkaraza.