Autor: Informer.rs

18.11.2023.

20:00

Foto: profimedia

Sport

KRAJ: Novak je u finalu!

UŽIVO: 

Drugi set: 

6:2 - KRAJ! NOvka Đoković je u finalu Završnog mastersa u Torinu! 

5:2 - BREJK! Novak Đoković u narednom gemu servira za plasman u finale! 

4:2 - Kapa dole! Imao je Alkaraz dve brejk lopte, čitava dvorana bodrila je Španca, a onda spektakl Novaka Đokovića. Srpski teniser vezuje četiri poena i povećava prednost, tražio je Nole da čuje šta navijači misle o tome, ali su ostali suzdržani. 

Informer

 

3:2 - Uspeva Alkaraz da prekine niz Novaka Đokovića iako je srpski teniser ponovo bio na pragu brejka. 

3:1 - Potvrđuje srpski teniser brejk, imao je Alkaraz šansu da odmah uzvrati, ali se Nole na pravi način odbranio. 

2:1 - BREJK! Bravo, majstore! Srpski teniser odmah oduzima servis španskom teniseru i sada je put ka finalu Završnog mastersa u Torinu otvoren! 

1:1 - Po istom receptu Novak Đoković dolazi do izjednačenja. Ništa se već neko vreme Alkaraz ne pita kada servira srpski teniser. 

0:1 - Prekida Karlos Alkaraz seriju Novaka Đokovića i dolazi do prvog gema na startu drugog seta. 

Informer

Prvi set:

6:3 - TAKO JE! Novak Đoković osigurava brejk i završava prvi set u svoju korist! Bolji početak nismo mogli da zamislimo! 

5:3 - BREJK! EVO GAAAAAA! Novak pravi ključan korak ka osvajanju prvog seta!

4:3 - Sada jedan lagan gem za Đokovića, bilo je potrebno srpskom teniseru ovo nakon nekoliko teških gemova. 

3:3 - Čeka se šansa Đokovića da oduzme gem Alkarazu, Španac je za sada siguran na svom servisu. 

3:2 - IDEMOOOOOO! Pretio je Alkaraz ponovo, želeo da napravi brejk, a onda dva spektakularna poena Đokovića za vođstvo. Eksplodirala je dvorana u Torinu! 

2:2 - Uzvraća Karlos Alkaraz istom merom, bez izgubljenog poena dolazi do izjednačenja. 

Informer

 

2:1 - Ovo je bilo potrebno Novaku, Đoković dolazi furiozno do svog servis gema i ponovo ima minimalnu prednost. Utisak je da je i publika na strani srpskog tenisera.

1:1 - Siguran početak i Alkaraza, uspeo je Đoković da dođe samo do jednog poena. Start meča obećava još jedan epski meč dvojice majstora. 

1:0 - Dobro je! Imao je Karlos Alkaraz dve vezane brejk lopte već u prvom gemu, ali se Novak zahvaljujući servisu odbrani i nakon "djusa" stekao rano vođstvo protiv Španca. 

Prvi servira Novak Đoković, sve je spremno za početak novog istorijskog duela. 

21:00 - Dvojica igrača napokon su na terenu! 

20:47 - Privode kraju dvojica tenisera zagrevanje pred novi istorijski meč. 

20:31 - Sjajna atmosfera je u torinskoj dvorani, kroz 15ak minuta očekuje se da Đoković i Alkaraz izađu na teren. Očekuje se da nešto veću podršku ima srpski teniser...

20:08 - Srpski i španski teniser do sada su se sastali četiri puta i skor je 2:2. Alkaraz je bio bolji u polufinalu Madrida prošle sezone, a ove godine slavio je u finalu na Vimbldonu. Sa druge strane, Đoković je obe pobede upisao u 2023. Prvu u polufinalu Rolan Garosa, a potom u istorijskom finalu Sinsinatija koje je trajalo više od tri i po sata!

Informer

 

20:04 - Novak Đoković je svoje mesto u polufinalu osigurao pobedama nad Hubertom Hurkačom i Holgerom Runeom, ali je u drugom kolu doživeo poraz od Janika Sinera zbog čega je kao drugi izašao iz "zelene grupe". Sa druge strane, Karlos Alkaraz je bio bolji od Danila Medvedeva i Andreja Rubljova, no, i on je doživeo jedan neuspeh pošto ga je u prvom kolu nadigrao Aleksander Zverev. 

20:00 - Dobro došli na lajv prenos polufinalnog meča Završnog mastersa u Torinu između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza. Sve detalje sa ovog duela možete pratiti uživo uz portal Informer.rs!