Autor: Informer.rs

03.01.2024.

11:00

Foto: AP PHOTO

Sport

Skandal je šta rade Đokoviću! Besan je kao ris, posvađao se sa doktorom!

Posle sedmog gema turnirski doktor je prišao i izmasirao ruku Novaku Đokoviću, pošto je ranije tražio vreme za medicinsku pomoć zbog zgloba.

U pitanju je desna ruka, ali onda je sudija odbio da mu dozvoli medicinski tajm-aut! Pauza je prekinuta i prvi teniser sveta je morao da se vrati na teren.

Uzdrmani Novak je potom izgubio servis gem, nakon kog mu je ponovo prišao lekar i pokušao da mu opusti desnu ruku. Doktor je insistirao na tome da ne može da ukaže pomoć na istom mestu kao u utorak. To je razbesnelo našeg tenisera, vratio se na teren, samo vraćao lopticu, pa je De Minor dobio prvi set sa 6:4.

Neverovatno je šta rade najboljem teniseru sveta ikada. Neće da leče povredu jer je od juče!

- Znači, ako nastavi da se pogoršava sutradan, nećete to da lečite jer se već juče ponavljalo? Rekao sam da se poboljšalo pre meča i kada sam počeo da igram, što više igram, sve je gore. To sam ti rekao - objašnjavao je naš teniser doktoru.

Povreda Novaka muči od meča sa Česima, povređen je pobedio Juržija Lehečku i nadao se da će biti spreman za Australijance.

- Nadam se da se problem neće pogoršati. Primetio sam ga na zagravanju, dobio sam tretman pred meč, tokom i posle duela. Nije prvi put u karijeri da se suočavam sa nečim ovakvim. Pokušavam da rešim problem. Verujem da ću moći da se oporavim i da budem spreman za naredni duel - kazao je Novak u sredu.