Autor: Informer.rs

27.01.2024.

15:55

Foto: profimedia

Sport

Tara je izgubila zub, a ja nisam bio tu! Nole emotivan kao nikad

Njegova supruga Jelena otkrila je nedavno na društvenoj mreži "X" da nije doputovala sa sinom Stefanom i ćerkom Tarom u Melburn jer oni imaju obaveze u predškolskom i školi.

Nole je otvorio dušu u emisiji "Danas" na australijskom kanalu 9 i razgovarao o porodici sa voditeljem srpskog porekla Karlom Stefanovićem.

Prvi reket sveta otkrio je koliko mu teško pada što nije stalno sa svojom decom.

- Nije mi lako, da budem iskren. Zaista mi je sve teže po tom pitanju kako vreme prolazi. Australija je dugačak put, možda i najduži koji imamo čitave godine. Biti daleko od njih pet nedelja je zaista mnogo. Moj sin ima devet godina, a ćerka šest. Svake nedelje se menjaju, dosta toga se dešava. Moja ćerka je izgubila prvi mlečni zub, a ja nisam bio tu da to vidim - rekao je Nole.

On se potom osvrnuo i na specijalnu vezu sa Melburnom gde je osvojio deset titula.

- Melburn mi mnogo znači zbog svog uspeha koji sam postigao. Svaki put kada stanem na terene "Rod Lejver" arene, oživljavam memorije koje imam iz prethodnih godina i sve kroz što sam prošao. Uživao sam svake godine, osim one jedne (2022. kada je bio deportovan jer je nevakcinisan protiv koronavirusa, prim. nov.). Tada sam se kratko zadržao - zaključio je Nole.