Autor: Informer.rs

27.01.2024.

16:25

Foto: EPA

Sport

Đoković s osmehom napustio Australiju! Navijači ga "ulovili" na aerodromu dok odlazi (FOTO)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković (36) danas je napustio Australiju, što potvrđuju fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama!

Srpski as juče ujutru izgubio je od Janika Sinera sa 3:1 u polufinalu prvog grend slema u sezoni i kako je sam istakao, tek će saopštiti kakvi su mu planovi i na kojim turnirima će nastupiti u nastavku sezone.

Informer

Osim toga, u više navrata je govorio koliko mu nedostaje vreme sa porodicom, pa je očigledno čim pre je mogao krenuo da vidi svoje najmilije, koji nisu bili u Australiji uz njega.

Iako je doživeo jako bolan poraz od Italijana i tako ostao bez šanse da ove godine osvoji 11. pehar u Melburnu, Nole je teritoriju Australije napustio sa osmehom. Njega su navijači "ulovili" na aerodromu, gde je bio vrlo raspoložen i gde je pozirao sa svima koji su poželeli da se slikaju sa njim.

Mediji spekulišu da će se Đoković sada zaputiti u Marbelju, a očigledno je i da neće uživo gledati finale Australijan opena, koje sutra ujutru igraju Danil Medvedev i Janik Siner.

U međuvremenu, u javnosti je isplivao i Noletov intervju u kojem je govorio da mu izuzetno teško pada razdvojenost od porodice, naročito kada učestvuje na grend slemovima, koji dugo traju.

Australija je dugačak put, možda i najduži koji imamo čitave godine. Biti daleko od njih pet nedelja je zaista mnogo. Moj sin ima devet godina, a ćerka šest. Svake nedelje se menjaju, dosta toga se dešava. Moja ćerka je izgubila prvi mlečni zub, a ja nisam bio tu da to vidim - pričao je Nole.