Autor: Informer.rs

28.01.2024.

05:56

Foto: Tanjug/AP

Sport

Đoković se oglasio usred noći, prvi put posle kraha

Beloruska teniserka odbranila je trofej na Australijan openu, pošto je u finalu pobedila Kineskinju Ćinven Dženg sa 2:0 (6:3, 6:2). 

Informer

Novak i Arina su sjajni drugari, pa naš teniser nije propustio priliku da joj čestita na velikom uspehu. Naravno, nije zaboravio ni Kineskinju Ćinven koja je tokom dve nedelje igrala sjajan tenis, ali je Beloruskinja ipka bila bilja u borbi za trofej.

Informer

Informer

Toliko mi je nedostajala ova titula. Presrećna sam, nisam mogla da zamislim jedan grend slem nekada, a onda ovde osvojim dva zaredom. Sulude stvari, pokušavam još da procesuiram sve što mi se desilo. Ponosna sam na sve što sam uradila. Moj mozak trenutno ne radi -  istakla je Sabalenka.

Informer

Posle eliminacije u polufinalu prvog grend slem turnira u sezoni u duelu sa Janikom Sinerom, Novak Đoković je napustio Australiju pre finala u kom igraju Italijan i Danil Medvedev. Srpski teniser će napraviti pauzu od više od mesec dana i sledeći turnir na kojem će nastupiti biće Indijan Vels. Ovaj masters, koji se smatra nezvaničnim petim grend slem turnirom, ove godine je na programu od 6. do 17. marta.