26.02.2024.

07:19

Foto: Tanjug/AP

Sport

Novak se javio usred noći! Objavio je urnebesan snimak

Prvi teniser sveta sad je u Americi, pošto ga čeka takmičenje na mastersu u Indijan Velsu, ali se odmarao i za nastavak sezone pripremao na planini. Uživao je na odmoru u Italiji, ali i skijanju!

Pre nego što je otputovao u Ameriku, kada je u avionu sreo Rafaela Nadala, Đoković je isprobao je stazu na skijalištu u Val Gardenu.

"Povratak na nedavno skijanje", napisao je Novak i podsetio još jednom koliko obožava legendarnog Italijana Alberta Tombu

U opisu snimka je napisao:

"Tomba La Bomba", što je nadimak koji je bivši skijaš dobio tokom karijere zbog agresivnog stila skijanja, a Srbin nikad nije krio da mu je Tomba  jedan od idola iz detinjstva, jer je skijanje njegova velika ljubav.

Snimak je posebno urnebesan jer ga je Nole malo ubrzao, tačnije, napravio je tako da zvuči kao minioni iz čuvenog filma. 

Srpski teniser je pokazao da je izuzetno raspoložen pred turnire u Americi.  Đokovića tokom narednih mesec dana čekaju dva mastersa, u Indijan Velsu (od 6. do 17. marta) i Majamiju (od 17. do 31. marta). U kalifornijskoj pustinji je slavio pet puta, poslednji 2016, a na  Floridi se radovao u šest navrata, poslednji put je igrao 2019. kada je takmičenje završio u četvrtom kolu.