29.02.2024.

22:08

Foto: Društvene mreže

Sport

Brejdi, čuvaj se! Nole se na neobičan način sprema za Indijan Vels, iznenadio studente (FOTO/VIDEO)

Najbolji teniser sveta vratio se u kalifornijsku pustinju, gde će igrati posle pet godina pauze, a za turnir koji je do sada osvajao šest puta, odlučio je da se spremi igrajući američki fudbal. 

Đoković je na svom Instagram nalogu objavio snimak i slike sa treninga sa poznatog američkog Univerziteta, gde se oprobao u američkom fudbalu poput najvećih NFL zvezda.

Na snimku koji je objavio prvo se vidi kako se Nole isteže u čarapama na terenu pomenutog Univerziteta, a onda je uzeo jajastu loptu i zaigrao poput najboljeg kvoterbeka. Društvo na terenu pravio mu je i sin Stefan, koji mu je dodavao loptu. 

On je na jednom od objavljenih snimaka sa Univerziteta pomenuo i legendarnog američkog fudbalera Toma Brejdija, koji je inače i njegov veliki prijatelj.  

"Inspirisan Tomom Brejdijem", napisao je Nole. 

Inače, dolazak srpskog asa na poznati Univerzitet izazvao je pravo oduševljenje među studentima. Na stotine njih ga je opkolilo, tražeći da se slikaju s njim i dobiju autogram. Đoković je kao i uvek bio raspoložen i svima im je izašao u susret. 

Informer

Američki studenti oduševljeni Noletom

Inače, Novak je pre odlska na Univerzitet odradio trening, ali na teniskim terenima, a društvo mu je pravila ćerka Tara. Ona je snimala kamerom svog tatu, koji je strpljivo pozirao.

Masters u Indijan Vels na programu je od 6. do 17. marta, a titulu brani Španac Karlos Alkaraz.