06.03.2024.

23:08

Foto: profimedia

Sport

Srbin odlično raspoložen! Nole sa koleginicom igrao američki fudbal (VIDEO)

Đoković iz dana u dan pokazuje da je u odličnom raspoloženju, a svaki slobodan trenutak koristi da se maksimalno pripremi za turnir u Kaliforniji. On se tako prvo zabavljao igrajući tenis sa poznatim ličnostima uključujući i jednu od najlepših glumica sveta Šarliz Teron, potom je odradio i dva treninga, prvo sa Bugarinom Grigorom Dimitrovim, a onda i sa Rusom Danilom Medvedevim.  

Na kraju dana Đoković je batalio reket i odlučio da se sa koleginicom Arinom Sabalenkom oproba u jednom sportu - američkom fudbalu. Sudeći po snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, a koji je nastao u okviru kompleksa Indijan Velsa, Srbin i Beloruskinja su se odlično zabavljali, oni su trčali na travi i dobacivali se loptom, što je oduševilo okupljenje navijače, koji su posmatrali sa strane prvog igrača sveta i drugu teniserku na planeti. 

Đoković je slobodan u prvom kolu Indijan Velsa, dok ga u narednoj rundi čeka pobednik meča u kom se sastaju Australijanac Aleksandar Vukić i kvalifikant iz Japana Šintaro Mocizuki.