17.03.2024.

09:00

Foto: profimedia

Sport

Nadal opet uvredio Đokovića! Šta je ovom čoveku?

Uporedio je dugogodišnje rivalstvo između svog nećaka i Rodžera Federera sa onim koje imaju fudbalske zvezde Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo.

Nadal i Federer godinama su dominirali, ali onda se pojavio Novak Đoković i gurnuo ih u drugi plan. Nadal se sad pravi lud, ponaša kao da nema srpskog tenisera, pokušava da izbaci Srbina iz koloseka pred nastavak sezone, turnire na šljaci, Rolan Garos, kao i Olimpijske igre.

- Rivalstvo između Nadala i Federera je uporedivo sa Mesijem i Ronaldom u smislu kako su izdržali tokom vremena, ali ima dve razlike. Između Mesija i Kristijana postoji veća razlika nego između Nadala i Federera, a druga razlika je u tome što Rafael može sve što Federer može, dok Ronaldo ne može sve što Mesi radi - rekao je Toni Nadal, koji je nedavno rekao da Đoković više nije tako dobar.

Informer

Španac očigledno ne može da prežali što nas as ima 24 grend slema i što je najbolji teniser ikada. To nije sve. Osim što ima dva grend slema više od Nadala, vodi protiv njega u međusobnih okršajima 30:29, a u mečevima s Federerom 24:16.

Podsećamo, Novak je eliminisan sa Indijan Velsa od Luke Nardija, a potom je otkazao učešće na mastersu u Majamiju, pa će sad da se sprema za sezonu na šljaci.  I dalje uživa u Americi. Nole je gledeo je kako su košarkaši Golden Stejta savladali Los Anđeles Lejkerse 128:121 u meču koji je odigran u "Kripto Areni".