19.03.2024.

06:05

Foto: profimedia

Sport

Novak je zarđao, a kada starite... Čuvena teniserka nije zaboravila ko je Đoković

Srpski teniser ove sezone još nema nijedan osvojen trofej, ima samo jednu pobedu od Australijan opena, ali Martina Navratilova nije zabrinuta. Mada, nije ni Novak, neće igrati u Majamiju, ali užina sa prijateljima na Floridi. 

- Siner je odigrao besprekoran meč u Australiji i to je ono što je potrebno da se pobedi neko tako dobar kao što je Novak Đoković - rekla je Navratilova za "Skaj sports".

Posle Melburna je prvi teniser sveta šokantno poražen od Luke Nardija u trećem kolu Indijan Velsa. 

- Posle Australije je Novak uzeo šest nedelja odmora i to je sjajno, ali morate malo da "zarđate" u tom slučaju. Odmarali ste, ali ste "zarđali", tako da su vam potrebni mečevi da bi se vratili, a Novak je naleteo na momka koji je tog dana bio u elementu. Ono što se dešava kada starite je da su loši dani gori.

Informer

Međutim, ona ne sumnja da će ubrzo Nole biti u svom elementu.

- Morate da imate sumnju bez obzira na sve. Čak i ako nemate, štampa vas podseća na to. Ne bih se brinula o tome, ako bih imala Novakov način razmišljanja, a sigurna sam da on uopšte nije zabrinut zbog toga - rekla je Navratilova i razočarala sve one koji su se ponadali da se prvi teniser sveta neće brzo vratiti u formu.

Srbin je i dalje u Americi, paparaci su ga uhvatili na plaži u Majamiju nakon što se povukao sa takmičenja na Floridi. Fotografi su ga uhvatili na čuvenoj plaži sa sparing partnerom Karlosom Gomezom i prijateljem, biznismenom Markom Stilitanom, a imao je vremena i da navijačima izađe u susret i fotografiše se sa njima.