21.03.2024.

15:31

Foto: tanjug/ap

Sport

Nije trebalo tako da uradi! Teniskom velikanu zasmetala Novakova objava

Prvi reket planete  nakon poraza od Luke Nardija u trećem kolu Indijan Velsa nagovestio je da bi mogao da propusti masters na Floridi, a par dana kasnije je to i zvanično objavio na društvenim mrežama.

"Ćao, Majami! Nažalost, neću igrati na Majami Openu ove godine. U ovom delu karijere, moram da balansiram privatni život sa profesionalnim. Žao mi je što neću igrati pred nekim od najboljih i najstrastvenijih navijača na planeti. Radujem se nadmetanju u Majamiju u budućnosti", napisao je Đoković na društevnoj mreži "X".

Ipak ovo ovo obraćanje se nije dopalo Englezu koji smatra da je Đoković mogao da drugačije sroči svoje objašnjenje, a činjenica da nije budi sumnju.

- Poprilično otkriva pozadinu u određenim aspektima, jer je lako mogao da kaže ‘lakat mi se nije oporavio‘ ili ‘loptice su teške u pustinji‘, te će zbog toga da pauzira. Niko ne bi ništa rekao, ali kad objasnite na ovaj način to vodi ka više spekulacija kada govorite o svom profesionalnom i privatnom životu - rekao je Henman za Skaj Sports.

Dodao je da mu drži palčeve kako bi se što bolje spremio za nastavak sezone.

- Tako da, držim mu palčeve da uspe i sredi probleme koje ima i da ćemo ga videti ponovo na terenu u bliskoj budućnosti - podvukao je on.