24.03.2024.

14:10

Foto: EPA

Sport

Đoković se vratio u Srbiju! Evo gde uživa sa dve brinete (FOTO)

Svi su očekivali da će posle loših rezultata na mastersima u Americi, iz Majamija otputovati u Monte Karlo, kako bi se spremao za start sezone na šljaci, ali je Nole iznenadio navijače. Pojavio se na Kopaniku, njegovoj omiljenoj planini.

Na jednom Instagram nalogu objavljena je fotka Novaka koji uživa u društvu dve lepe brinete. Naš teniser je posle Australijan opena bio na skijanju u Val Gardeni, ali je ipak pre kraja sezone morao da poseti i Kopaonik.

Informer

 

Nole nije briljirao u Americi. Prvi teniser sveta završio je takmičenje u Indijan Velsu u trećem kolu, a potom je otkazao učešće na mastersu u Majamiju. Poslednja vest je da je prvi teniser sveta povređen, tako barem tvrdi Šamilj Tarpišćev, predsednik Teniskog saveza Rusije.

- On je povređen i mora da ide na terapije. Sve do skoro nije bilo jasno da li će doći ili ne. Ja sam čak pre nekoliko dana razgovarao sa njegovim stricem. Da nije u pitanju turnirski kalendar, došao bi. Novak je naš prijatelj - izjavio je Tarpiščev pre utakmice Srbije i Rusije u Moskvi (4:0), koja je odigrana pre nekoliko dana.

Videćemo tokom narednih dana da li je to istina, pošto ga čeka takmičenje u Monte Karlu (od 6. aprila do 14. aprila). U sezoni na šljaci Novak brani veliki broj bodova, u Monte Karlu  90 bodova, 45 u Banja Luci, 180 u Rimu, a najviše na Rolan Garosu 2.000.