21.04.2024.

22:29

Foto: profimedia

Sport

Nole pratio "El klasiko" u društvu legendi! Srbin dobio poklon od predsednika! (FOTO)

Nole se na stadionu "kraljevskog kluba" pojavio u društvu legendarnog igrača američkog fudbala Toma Brejdija i čuvenog holivudskog glumca Endija Garsije.

Oni su od predsednika Reala Florentina Pereza dobili poklon u vidu dresa sa svojim prezimenima, a zatim su se uputili u ložu kako bi gledali spektakularni obračun, čuveni "el klasiko". I imali su šta i da vide, pet golova i na kraju trijumf Madriđana od 3:2.

Duel sa tribina u Madridu pratio je i jedan od Srbinovih najvećih rivala Španac Karlos Alkaraz, koji je došao u pratnji trenera Huana Karlosa Ferera.

Informer

 

Đoković je tokom današnjeg dana stigao u špansku prestonicu, a glavni povod za to je dodela Laureus nagrada za najboljeg sportistu u 2023. godini, koja je na programu sutra. Srpski as je prvi favorit za ovo prestižno priznanje, a pored njega ozbiljni kandidati su vozač Formule 1 Maks Ferštapen i fudbaleri Leo Mesi i Erling Holand. 

Novak bi se osvajanjem prestižnog priznanja izjednačio sa bivšim švajcarskim teniserom Rodžerom Federerom, koji je pet puta osvajao Laureus.

Podsetimo, naš as neće igrati na mastersu u Madridu koji je na programu od 22. aprila.