22.04.2024.

07:40

Foto: Instagram/Novak Đoković

Sport

Nole se javio usred noći! Objavio je samo jednu fotku (FOTO)

Nole neće učestvovati na mastersu u Madridu, ali ovih dana boravi u prestonici Španije zbog dodele Laureus nagrade za sportistu godine, a pre tog spektakla prisustvovao je jednom fudbalskom. Bio u društvu jednog od najboljih igrača američkog fudbala Toma Brejdija i glumca Endija Garsije.

Nole se tokom utakmice Reala i Barse oglasio na Instagram profilu, otkrio fanovima delić  fenomenalne atmosfere sa stadiona i objavio fotografiju sa dve svetske zvezde - Brejdijem i Garsijom.

Informer

Đoković je bio počasni gost Real Madrida, dobio je specijalizovani dres sa svojim prezimenom od predsednika Florentina Pereza.

Novak je nominovan za nagradu za najboljeg sportistu godine. U konkurenciji su još fudbaleri Erling Holand (Mančester siti) i Lionel Mesi (Inter Majami), atletičari Mondo Duplantis (skok s motkom) i Noa Lajls (sprint), kao i aktuelni šampion Formule 1, Maks Ferstapen.
Prošle godine nije ni bio u konkurenciji za nagradu namenjenu najboljem sportisti na planeti, koju je dosad uzimao četiri put: 2012, 2015, 2016. i 2019. godine.

Novaku bi se osvajanjem nagrade izjednačio sa Rodžerom Federerom koji ima pet Laureus trofeja za sportistu godine. Takođe, Švajcarac ima Leures nagradu i za povratak godine.  

Kvota na pobedu prvog tenisera sveta na svetskim kladionicama je 1,73, a iza njega su vozač Formule 1 Maks Ferstapen (5,00), fudbaleri Lionel Mesi (6,00) i Erling Holand (8,00)...