15.05.2024.

20:00

Foto: Tanjug/AP

Sport

Sr*nja se dešavaju! Beker pričao o Novakovoj situaciji!

Mnogi su bili zabrinuti za našeg asa posle incidenta na turniru u Rimu kada mu je pala flašica na glavu posle meča drugog kola takmičenja.

Na društvenim mrežama danima se vodi polemika o tome, a u nju se uključio i nekadašnji Novakov trener, Boris Beker. Naime, jedan Srbinov navijač je  mišljenja da je Nole zaslužio izvinjenje od čoveka kojem je ispala flašica,+.

"Jedno javno izvinjenje navijača bi raščistilo sve oko toga da su njegove namere bile zaista slučajne. Pobegao je sa stadiona kada je video policiju, pošto je njegova akcija izazvala povredu. Zapanjen sam da nije bilo nikakve istrage o incidentu, poručio je čovek koji se na društvenoj mreži "X" predstavlja kao Pavvy G.

Boris Beker je pratio šta je on napisao i vrlo brzo je usledio njegov odgovor u kojem je imao i jasnu poruku za Novaka Đokovića.

"Hej, prijatelju, kao što znaš, dopadaš mi se i poštujem te... Moraš da se pomeriš i pređeš preko tog incidenta sa Noletom! Sr..a se dešavaju, koncentriši se sada na Rolan Garos! Ne možemo da promenimo prošlost", poručio je Beker.

Podsetimo, Boris Beker je bio Đokovićev trener u periodu 2013. do 2016. godine. Imao je Nole dosta uspeha s Nemcem, ipak saradnja je prekinuta nakon tri godine.