21.05.2024.

11:45

Foto: EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI

Sport

Najlepših 20 minuta! Igrači Jang Bojsa pali u trans kad su videli Noleta (FOTO)

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković juče je stigao u Ženevu. Odmah je odradio trening, a nakon toga je otišao da pogleda duel Serveta i Jang Bojsa.

Jang Bojsi su već overili titulu u domaćem šampionatu, a dva igrača sprskog porekla Darian Maleš i Filip Ugrinić su imali priliku da upoznaju Noleta.

- Filip i ja smo njegovi veliki navijači, on je pravi uzor za nas. Zato nismo želeli da propustimo priliku da razgovaramo sa njim - izjavio je Maleš za tamošnje medije. 

Nije krio zadovoljstvo napadač posle upoznavanja slavnog tenisera.

- Najlepših dvadeset minuta u životu. Sve je bilo lepo danas. Planiramo da gledamo Novakove mečeve u Ženevi. Videćemo šta će se desiti - dodao je on

Darian Maleš je rođen u Lucernu i veliki je navijač Crvene zvezde. Njegovi roditelji su rodom iz Banjaluke, a imao je priliku prošle godine i da igra protiv crveno-belih u Ligi šampiona.

Ugrinić je takođe rođen u Lucerenu,a  prošle godine je otkrio da bi voleo da jednog dana zaigra za klub sa Marakane. Oba igrača su prošli sve mlađe kategorije reprezentacije Švajcarske.

Podsetimo, Novak Đoković učestvuje na ATP 250 u Ženevi, a prvi meč će verovatno odigrati sutra. To je njegova generalna proba za Rolan Garos koji je na programu od 26. maja.