22.05.2024.

18:02

Foto: Tanjug/AP

Sport

KRAJ: Novak savladao Hanfmana za četvrtfinale Ženeve!

UŽIVO

DRUGI SET

6:3 - KRAJ! Novak je u četvrtfinalu Ženeve gde će igrati protiv boljeg iz duela Grikspor - Šapovalov. 

5:3 - Nastavlja se serija srpskog tenisera, Đoković prvi put u ovom setu bez problema dolazi do svog servis gema i sada ga četiri poena dele od pobede. 

4:3 - Totalni preokret Đokovića! Srpski teniser pravi brejk bez da je rivalu prepustio poen na njegov servis! Sada je sve u rukama najboljeg svih vremena...

3:3 - Poravnava Novak Đoković rezultat iako je ponovo imao problema pri prvom servisu. 

2:3 - Dobro je! Novak vraća brejk Janika Hanmana, sada će u svom servis gemu imati šansu da poravna rezultat u drugom setu! 

1:3 - Prekida Đoković nalet nemačkog tenisera iako je Janik ponovo imao šansu za brejk! 

0:3 - Nastavlja se serija Hanfmana, Nemac dolazi do gema bez izgubljenog poena... Zabrianjavajuće slaba igra Đokovića! 

0:2 - Gubi Novak Đoković svoj servis na startu drugog seta, očigledno je pauza više prijala Janiku Hanfmanu. 

0:1 - Dobar početak za Hanfmana u drugom setu, Nemac je rutinski došao do prve prednosti danas.  

PRVI SET

6:3 - Novak Đoković osvaja prvi set! Sa tri dobra servisa srpski teniser dolazi do vođstva! 

Informer

 

20:03 - Novak Đoković i Janik Hanfman izašli su na teren, kiša je stala i meč će uskoro biti nastavljen! 

19:52 - Sve su prilike da Novakov meč večeras neće biti nastavljen... Kiša ne prestaje da pada u Ženevi, a sada je i značajno opala temepratura u švajcarskom gradu! 

19:30 - Nema naznaka kada bi duel Đokovića i Hanfmana mogao da bude nastavljen! Kiša u Ženevi pljušti jakim intenzitetom...

Da, definitivno je meč prekinut! Srpski teniser pokupio je stvari i otišao put svlačionice! 

Dugo traje deveti set u prvom setu, a sve su prilike da neće ni biti završen! Kiša pada sve većim intenzitetom u Ženevi... 

5:3 - Prekida Hanfman seriju Novaka Đokovića i dolazi do trećeg gema u prvom setu. Sada sledi teži deo posla pošto će srpski teniser servirati za vođstvo! 

5:2 - Uspeva Đoković, ali uz mnogo problema, da potvrdi brejk stečen u prethodnom gemu. Sjajno je reternirao nemački teniser, došao do šanse da oduzme srvis rivalu, ali se Novak odbranio i uvećao svoje vođstvo. 

4:2 - Bravo! Evo ga pri brejk, Novak Đoković uspeva da oduzme servis Janiku Hanfmanu i ssada mu je put ka osvajanju prvog seta otvoren! 

Informer

3:2 - Sada Novak Đoković dominantno dolazi do gema i održava prednost u drugom kolu Ženeve. 

2:2 - Ni ovoga puta Đoković nije bio u prilici da dođe do brejka na servisu Hanfmana. Nemački as nastavio je sa dobrim servisima, a as udarcem završava četvrti gem. 

2:1 - Još jedan siguran servis gem za Novaka Đokovića, Hanfman još uvek nije uzeo poen srpskom teniseru kada je ovaj bio na servisu. 

1:1 - Uzvraća Janik Hanfman istom merom, nemački teniser je bekhendima uspeo da razbije Novakovu odbranu, a na sve to nadovezali su se i snažni servisi. 

1:0 - Izvanredan početak Đokovića, uspeva srpski teniser da dođe do vođstva i to bez izgubljenog poena! 

Pre meča

18:15 - Navijači u Ženevi pevali su Novaku Đokoviću rođendansku pesmicu! 

18:12 - Novak Đoković izabrao je da servira na startu meča iako je tokom poslednjih nekoliko turnira prvi gem za srpskog tenisera uvek bio "klimav". 

18:11 - Srpski teniser izašao je na teren i izazvao oduševljenje navijača na tribinama. Meč će početi kroz desetak minuta. 

18:09 - Novak put u Ženevi započinje na svoj rođendan, opširnije - OVDE

18:05 - Dobro došli na lajv prenos meča Novaka Đokovića i Janika Hanfmana koji se igra u okviru drugog kola turnira u Ženevi. Sve detalje sa ovog duela uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!