23.05.2024.

07:04

Foto: EPAIMAGES

Sport

Đoković u neverovatnoj situaciji! Ne zna protiv koga igra, evo kad izlazi na teren

Duel našeg tenisera u četvrtfinale turnira ne bi trebalo da počne pre 15.30, a prvi teniser sveta će ime protivnika saznati malo pre meča. Neverovatna situacija!

Srbin čeka pobednika duela Denis Šapovalov - Talon Grikspor. Njihov meč je počeo u sredu i prekinut je zbog kiše, pa će tokom dana morati da završe. Kanađanin je u trenutku prekida vodio 7:6, 3:3. U eventualnom polufinalu, Đokovića bi, ako pobedi, sačekao pobednik duela Mihelsen - Mahač.

- Ključ je bio rođendan. Rođendan ne bi bio isti  da nisam dobio ovaj meč. Lepo je biti ovde prvi put na turniru, tu je moja porodica koja došla da me podrži, tetka, stric i rođaci. Dobio sam kvalitetno vreme na  terenu i van terena. Zahvalan sam svima koji su došli, hvala i zbog pesme. To me dirnulo i veoma sam srećan što sam sve to dobio na ovaj poseban dan - rekao je Đoković posle pobede.
 

Program će danas otvoriti dubl meč između Marsela Arevala i Mate Pavića, koji će igrati protiv Džulijana Keša i Roberta Galoveja, a odmah potom ćemo gledati duel Aleksa Mihelsena iz SAD i Tomasa Mahača iz Češke Republike.