24.05.2024.

07:26

Foto: EPA Images

Sport

Novak 15 godina nije imao tako užasne rezultate! Amerikanac osuo paljbu po našem asu!

Nekadašnji 11. teniser planete gostovao je u jednom podkastu i poručio je da  nije zadovoljan kako Novak Đoković igra u poslednje vreme.

- Ne znam šta se dešava sa Đokovićem. Gledao sam njegov meč protiv Tabila u Rimu. Izgledalo je kao da nije ni pokušao. Izgubio je 6:2 6:3. Nije bio mentalno u meču - rekao je Kveri u "Rennae Stubbs Tennis Podcastu".

Svestan je da su Noletu grend slemovi prioritet, ali tvrdi da lošiji rezultati mogu da utiču na njegov performans u Parizu.

Informer

U ovom trenutku on je zabrinut samo za Grend slemove, tako da mu verujem da će se psihički oporaviti i biti angažovan i spreman da ide na Otvoreno prvenstvo Francuske. Međutim, on nikada nije došao na Rolan Garos u poslednjih 15, 16 godina sa tako užasnim rezultatima. Tako da me takođe ne bi čudilo ako izgubi rano od, znate, igrača kao što je Tabilo - dodao je Amerikanac.

Podsetimo, Novak Đoković danas igra  polufinale Ženeve od 14 časova protiv Tomasa Mahača. Rolan Garos startuje od 26. juna, a prvi protivnik našeg asa će biti Pjer Igo Iber.