25.05.2024.

19:13

Foto: Tanjug/AP

Sport

Ovo su svi čekali! Zagrljaj Noleta i Rafe u Parizu (FOTO GALERIJA)

Susret koji su svi ljubitelji "belog sporta" čekali dogodio se danas u Parizu - Novak Đoković (37) i Rafel Nadal (38) u srdačnom zagrljaju. Slika teška 46 grend slem trofeja!

Vodili su žestoke bitke na terenu, odigrali veliki broj finala na najvećim turnirima, ali nikada nisu krili da su u korektnim odnosima. Sada su to i potvrdili.

Informer

Đoković stigao u Pariz

Prvi teniser sveta je nakon jučerašnjeg poraza od Tomaša Mahača i eliminacije u polufinalu turnira u Ženevi odmah produžio za Francusku. U popodnevnim časovima izašao je na teren, a tamo je već bio Španac, koji se spremao za duel protiv Aleksandra Zvereva na startu grend slema. Usledio je kratak razgovor i pozdrav, koji su naravno uhvatili i mnogobrojni fotografi. 

Informer

Zagrljaj Noleta i Rafe

Rafa, koji je nagovestio da ovo možda ipak nije njegov poslednji Rolan Garos, iako već drugu godinu zaredom muku muči sa povredama. Nadal je poslednji trofej osvojio baš u Parizu i to 2022, a ukupno ih sa ovog grend slema ima čak 14.

Informer

 

S druge strane, Nole ove sezone nije još igrao nijedno finale, a kamoli da je podigao neki pehar. Ipak, u glavni grad Francuske došao je da brani titulu osvojenu prošle godine, a prvi rival biće mu domaći igrač Pjer Ig Erber.