29.05.2024.

19:36

Foto: Tanjug/AP

Sport

Poznato kada će Nole na teren! Đoković sa Špancem po najvećoj vrućini

Protivnik srpskom asu u borbi za treće kolo biće Španac Robert Karbaljesa Baena, a njihov duel je treći na dnevnom programu na stadionu "Filip Šatrije". To znači da će Novak na teren oko 16 časova.

Biće to treći duel Srbina i Španca, a prethodna dva meča dobio je Đoković. Prvi put su igrali 2019. u prvoj rundi Ju-Es opena, dok su su snage ponovo odmerili prošle godine na Australijan openu, takođe na startu turnira. 

Pored Đokovića na teren će u četvrtak još troje srpskih predstavnika i to Miomir Kecmanović, Dušan Lajović i Olga Danilović.

Informer

Miomir Kecmanović na velikom ispitu

Kecmanović će otvoriti program od 12 časova na terenu "Suzan Lenglan" protiv Danila Medvedeva. Što se tiče Danilovićeve, njen meč protiv Amerikanke Danijel Kolins trebalo bi da počne oko 13 časova na terenu 10, dok bi Lajović protiv Amerikanca Tejlora Frica trebalo da igra od 15 sati.

Ipak, kako kiša, koja danas ceo dan pada u Parizu, pravi ozbiljne probleme organizatorima turnira, neizvesno je hoće li Danilovićeva i Lajović uopšte igrati. Jedino je izvesno da će Novak i Miomir na teren, jer su oni na stadionima, koji su pokriveni krovom.