01.06.2024.

21:40

Foto: epaimages

Sport

Nole stigao na Rolan Garos! Njegova reakcija zbog bruke čelnika turnira sve govori! (VIDEO)

Novak Đoković trebalo je da igra u 20.15 svoj meč 3. kola protiv Lorenca Muzetija, ali organizatori su napravili pravu pometnju. Naime, Srbin je po prvobitnom planu trebalo na teren po završetku meča Aleksandra Zvereva i Talona Griskpora.

Međutim, organizatori su napravili pravu zbrku, pošto su između Noletovog i pomenutog meča u raspored ubacili još jedan. U pitanju je nastavak duela Grigor Dimitrov - Zizu Bergs, koji su ubačeni na "Filip Šatrije" jer ih je prekinula kiša. Da stvar bude još gora, duel Zvereva i Grikspora se odužio, što je dodatno zakomplikovalo situaciju.

Nole je, očekivano, zbog toga na "Šatrije" stigao nešto kasnije, a sudeći po njegovoj reakciji, nije bio baš srećan. On je izlazeći iz kola pored fotoreportera i kamera prošao sa kiselim osmehom, što dovoljno govori šta misli o zbrki koja je nastala.

Kako je to izgledalo, pogledajte u narednom video snimku.

Da ljudi zaduženi za raspored nisu baš kompetentni za taj posao, dokazali su i na primeru Olge Danilović, koja je u četvrtak u kasno popodne završila meč 2. kola, a onda ujutru morala na teren u 3. rundi.