05.06.2024.

15:11

Foto: AP PHOTO

Sport

O čemu se radi?! Maljković tvrdi: Novak nije operisan!

Svet je danas obišla vest da je Đoković posle povrede meniskusa odlučio da se operiše i da je sve urađeno jutros u Parizu. Prema izveštavanju italijanske "Gazete", sve je prošlo dobro i on bi već sutra trebalo da krene na terapije. Procene su da će za tri nedelje biti oporavljen.

Informer

To znači da će verovatno preskočiti Vimbldon, ali da će biti spreman za Olimijske igre koje će biti održane u Parizu od 27. jula do 11. avgusta. Upravo to takmičenje je ono što zanima Olimpijski komitet Srbije. Svi, na čeu sa predsednikom Maljkovićem voleli bi da Novak predvodi srpske takmičare. Pomalo oprečne informacije, Maljković kaže da Đoković nije operisan.

Informer

 

- Francuzi su u ozbiljnim medijima napisali da je operisan. Međutim, mi smo dobili informaciju da nije. Ne bih da spekulišem, u svakom slučaju, Novaku svaka čast. U takvom stanju odigrati onakav meč u Parizu… Još jednom je pokazao da je veliki. Naravno, svi bismo voleli da bude sa nama i predvodi Olimpijski tim Srbije. To je divan čovek koji i druge sportiste čini boljima i to je pokazao i u Tokiju -  rekao je Maljković.