23.06.2024.

13:28

Foto: EPA/profimedia

Sport

Bura na mrežama! Optužili Rodika da pljuje po Novaku, Amerikanac se odmah javio

Najbolji teniser ikada pre samo 17 dana je operisao meniskus posle povrede kolena na Rolan Garosu, ali već trenira. Navodno postoji mogućnost da zaigra na Vimbldonu koji počinje 1. jula, iako želi da bude maksimalno spreman za Olimpijske igre.

Rodik poslednjih godina samo sipa komplimente na račun Srbina i često naglašava da je najbolji ikada.

Sad je već legendarna njegova izjava da "Novak prvo uzme rivalu noge, pa dušu". Ali, nije uvek bilo tako. Znao je u prošlosti žestoko da ga kritikuje, posebno kada je Nole predavao mečeve. Baš zbog toga je njegova poslednja izjava o Novakovog povredi i povratku na teren rasplamsala strasti na društvenim mrežama.

- Bio sam davno na turu, ali ovo nismo radili. On nije kao mi. On je malo drugačiji. Ovo je neverovatno, ne mogu da verujem. Objavio je da trenira, želi pažnju, koketira sa ponudom Vimbldona. Ovo je ludo, operisan je pre samo tri nedelje - rekao je Rodik u jednom podkastu. 

Informer

Prema poslednjim objavama sedmostostrukog pobednika Vimbldona na Instagramu, njegov oporavak napreduje. Vidi se da intenzivno trenira i ne pokazuje bilo kakave probleme.

Osim vežbi, Nole je uzeo i reket i vratio se već na teren. Novakovi fanovi smatraju da ima sarkazma u Rodikovim rečima o Novaku, dok drugi veruju da je iskren, te da se divi našem teniseru, jer se tako brzo vraća na teren.

Neki podsećaju na Rodikove prozivke na račun Novaka iz 2008. godine, kada je rekao da se Srbin uvek žali, te da ima 16 povreda na meču. Nije Nole tada ostao dužan Amerikancu, pa mu je posle pobede na Ju-Es openu poručio da mu je pokazao da ipak nema 16 povreda. Međutim, Rodik se poslednjih godina samo divi Srbinu, nema otrovnih strelica, ali upravo zbog problema iz prošlosti, Novakovi navijači su sada skeptični, posebno zbog komentara "on nije kao mi" .

Međutim, javio se Amerikanac i objasnio da se radi o igri reči.

"To je pesma Kendrika Lamara. 'Nije kao mi' znači da je mnogo bolji od nas! Bože moj! Komplimente možete da pretvorite u ljutnju. To je apsurdno", poručio je Rodik.