25.06.2024.

08:14

Foto: Reuters

Sport

Ismevali su Novaka pre 20 godina, isplivao video! Slepci, da li se sad smejete? (VIDEO)

Naš teniser je tada imao samo 18 godina, 153. na ATP listi, tek je krčio put na teniskoj sceni. Igrao je u drugom kolu protiv tada osmog nosioca Argentinca Giljerma Korije, ali mu je predao meč zbog zdravstvenih problema. U trenutku prekida igrao se šesti gem trećeg seta, a Korija je vodio 3:2, nažalost Nole je morao da odustane zbog problema sa disanjem.

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak nepristojnih voditelja, koji su se smejali našem asu, danas najboljem ikada, pred duel s Argentincem. Verovatno nisu mogli ni da slute da pričaju o čoveku koji će osvojiti 24 grend slema, pisati istoriju tenisa i postati najbolji svih vremena. 

- Šta znamo o njemu? Šta očekujemo od njega? - pitao je voditelj.

Dobio je ekspresan odgovor.

- Ne mnogo! - rekla je voditeljka i smejali su se zajedno našem teniseru, 

- On je najmlađi u žrebu, prošle nedelje je napunio 18 godina. Visok je i mršav i baš je gladan. Kada ga pogledate izgleda kao da je bukvalno i figurativno. Da li mislim da može protiv Korije. Ne! Ali, da vidimo šta mali može!  - opet su se smejali našem teniseru. 

Pogledajte! 

Naravno, Novakovi navijači na društvenim mrežama su oduševljeni snimkom, pa su ismevali voditelje: "I tako su postali najgluplji voditelji bukvalno i figurativno", "Jedino je Toni Nadal znao kakva će napast biti taj mali mršavi", "Slepci… Tako pričati o detetu je odvratno", "Kezite li se danas ovom svom snimku nakaze", "Klasične budale, bez obzira na to ko je mnogo je ružno pričati o nekom ovako! Kulturno eve me", "Taj mali mršavi je ispisao istoriju", samo su neki od komentara navijača našeg tenisera.