02.07.2024.

21:30

Foto: Reuters

Sport

Kritikovao je Noleta, a sada se zbog njega oseća kao dete! Kirjos objavom zapalio mreže

Naime, iako su svi očekivali da će Srbin sredu iskoristiti da se odmeri i pripremi za drugo kolo u kojem će igrati da domaćim teniserom Džejkobom Firnlijem, on je odlučio da sparinguje sa Australijancem. Ovo je upravo otkrio Kirjos na društvenim mrežama.

"Sparing sa Novakom sutra na njegov slobodan dan. Ponovo se osećam kao malo dete... Osećam se uzbuđeno. Mnogo davno je bila ova operacija", napisao je Kirjos na platformi "X". 

Kontroverzni teniser godinama je bio protiv srpskog asa, često ga je prozivao i kritikovao, ali je promenio mišljenje početkom 2022. godine, kada je su Australijanci zatvorili Novaka jer se nije vakcinisao. Kirjos je tada žestoko branio Đokovića i kritikovao svoju zemlju, posle čega su dva igrača postali veliki prijatelji, pa će sada razmeniti i koji udarac na vimbldonskoj travi. 

Inače, Nik je operisao je zglob ruke prošle godine i još uvek nije uspeo da se oporavi, jer je do sada odigrao samo jedan meč. Za razliku od njega, Đoković je samo mesec dana posle operacije meniskusa desnog kolena uspeo da se oporavi i vrati na teren u Londonu.