04.07.2024.

06:19

Foto: profimedia

Sport

Bežanija s posla! Evo gde i kad možete da gledate Novakov meč

Srbin i Britanac otvoriće program na Centralnom terenu pošto će igrati od 14.30, a prenos je na Radio-televiziji Srbije 1 i Sport klubu 1, dok tekstualni prenos možete da pratite na našem portalu - Informer.rs. Malo nezgodno vreme za navijače drugog tenisera sveta, usred radnog vremena, pa bi mnogima danas radni dan mogao da traje kraće, kako bi stigli da isprate Noletov meč.

Informer

Novak je bez problema dobio u prvom kolu Vita Koprive iz Češke, a bio mu je to prvi meč posle operacije meniskusa 5. juna. I u drugom kolu je Novak veliki favorit, s obzirom na to da se Firnli nalazi na 277. mestu na ATP listi. Mada, Nole je pred duel priznao da ne voli kad na Vimbldonu igra protiv domaćih tenisera.

- Moram da odradim domaći zadatak. Gledaću njegov meč i videti protiv koga igram. Nikada ne volim da igram protiv Britanaca. Za mene je najvažnije da se dobro osećam, da mi je telo u stanju da izdrži pet setova - kazao je Novak.

Informer

Drugi teniser sveta je apsolutni favorit u ovom meču, kvota na pobedu Novaka u kladionicama je 1,03, dok je na njegovog rivala 21. Kvota da će Srbin slaviti sa 3:0 je 1,40, a čak 4,75 na pobedu Srbina od 3:1, dok je na 3:2, kvota 13. Bila bi senzacija da pobedi Britanac pa je jasno zašto je kvota na njegov trijumf od 3:0 101, a na 3:1 je nešto manja - 81. 

Informer

- Nemam pojma! Gledao sam toliko video snimaka o njemu. Ne izgleda da ima mnogo mana u njegovoj igri. Samo ću pokušati da uživam u tome, igraću svoju igru na terenu i videti šta će se desiti - rekao je Firnli pred duel sa drugim teniserom sveta.