05.07.2024.

08:37

Foto: tanjug/ap

Sport

Bruka i sramota! Dokle će ovo da rade Novaku?! BBC na stubu srama zbog Srbina!

Britanac Džejkob Firnli nije razočarao, naprotiv, ostavio je vrlo dobar utisak u porazu od Srbina, zemljaci su oduševljeni, ali su ljubitelji tenisa iz njegove domovine i šire ogorčeni zbog druge stvari, koja nema veze sa dvojicom igrača.

Naime, u centru pažnje je veliki propust koji je Bi-Bi-Si napravio. Iako ovaj medij ima ekskluzivno pravo prenosa, napravio je ogroman propust zbog kojeg je na udaru svetske javnosti.

Informer

Navijači su bili ogorčeni kada su videli da je na njihovom prvom i drugom kanalu istovremeno prenošen meč Kejti Bulter i Harijet Dart, pa su opleli po javnom servisu! Tek kada su na društvenim mrežama shvatili da se podigla velika prašina i da su pljuštala pitanja šta se dešava sa Novakovim mečom, tada su primetili šta su napravili.

Navikao je Nole na loš tretman u ovoj zemlji, ali da budu baš ovoliko neprofesionalni niko nije očekivao! Često pričaju da je blefirao povredu i da nije operisan, pokušavaju da ga blate na sve načine, ali upravo je taj Novak Đoković došao da aplaudira njihovom Endiju Mareju iako je igrao tog dana i apsolutno nije morao to da učini. Ali, Novak je Novak i tu svaka priča prestaje.