08.07.2024.

21:04

Foto: Tanjug/AP

Sport

Velika svetska zvezda bodri Đokovića! Legendarni Velšanin je u Novakovom boksu! (FOTO)

Poznato je da mečevi Novaka Đokovića privlače pažnju širom sveta, a zbog svog šampionskog karaktera popularni Džoker je pravi magnet za poznate ljude, bilo da se radi o zvezdama iz sveta filma, muzike ili sporta. Za vreme dvoboja Srbina sa Holgerom Runeom, kamere su u više navrata snimile Gereta Bejla, koji uživo iz lože Centralnog terena bodri našeg Noleta. Poznato je od ranije da su njih dvojica u odličnim odnosima, a spojila ih je zajednička strast i ljubav prema golfu.

Jednom prilikom Nole je izjavio da će dati nekoliko saveta nekadašnjem fudbaleru Real Madrida kako da bude bolji u tenisu.

- Video sam kako udara forhend. Posalo sam mu odmah poruku i rekao mu da izvrsno udara forhendom. Zhavalio mi se i požalio da ima probleme sa bekhendom. Rekao sam da mislim da mogu da mu pomognem sa tim. Sledeći put kad se budemo videli, radićemo na njegovom bekhendu - oktrio je Novak.

Iako je bio jedan od najboljih fudbalera sveta nekoliko godina, Geret Bejl je zbog brojnih problema sa povredama početkom 2023. odlučio da završi profesionalnu karijeru.