09.07.2024.

05:57

Foto: profimedia

Sport

Želim vam lakuuuuuuuuu noć! Kirjos i Kokinakis u transu zbog Novaka

Srpski teniser se tokom meča našao na udaru dela navijača, ali im nije ostao dužan nakon što je pobedio u tri seta Holgera Ruidea.

Isprozivao je publiku na Centralnom terenu koja je između poena često umela da viče "Ruuuuuuuu", aludirajući na prezime danskog tenisera, što je preraslo u "buuuuu", a Nole nije želeo da trpi nepoštovanje, pa im je posle završenog posla poželeo "Lakuuuuuuu noć".

To je oduševilo Nika, koji je  reagovao na Novakovu izjavu na društvenoj mreži "X". Australijanac nije mogao da veruje šta je Novak uradio.

"Želim vam lakuuuuuuuuu noć, hahahahahahah", prasnuo je Kirjos u smeh zbog Đokovića.

Kirjos je posle meča komentarisao događanja na Centralnom terenu.

- Mislim da to nije bilo zviždanje i negodovanje, ali publika širom sveta bi trebalo da razume. Novaku ne treba više motivacije. On je motivisan, jedan od najboljih igrača na svetu.  Video sam to iznova i iznova, publika čačka medvede, to ne želite da radite protiv Novaka. Neko je rekao da mu je to bio prvi test. Sledi blokbaster sa De Minorom - zaključio je Kirjos.

Oglasio se i veliki prijatelj Nika Kirjosa, Tanasi Kokinakis, koji je rekao da je Đoković urnebesan.

"Novak! On je urnebesan, čoveče".

Bez dlake na jeziku udario je Nole po navijačima.

- Svim navijačima koji imaju respekt hvala što su ostali, njima čestitam iz dubine duše. A svima onima koji su odabrali da ne pokažu respekt, posebno prema meni, želim lakuuuuuuuuuu noć. Lakuuuuuuu noć, lakuuuuuuu noć. Vrlo lepu noć! Ne, ja to ne prihvatam. Znam da su podržavali Runea, ali to je isto kao "buuu". Dobro je, dobro je, fokusiram se na ljude koji dolaze ovde, koji vole tenis i cene igrače, napore. Igrao sam u mnogo težim okolnostima, ne možete da me dodirnete - oštar je bio Đoković posle pobede.