Autor: S. M.

10.07.2024.

09:48

Foto: ATAIMAGES

Sport

Zaplakaćete od sreće! Pogledajte kako je Novak čestitao Jeleni godišnjicu braka (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Novak i Jelena venčali su se 10. jula 2014. na Svetom Stefanu u Crnoj Gori odakle je najbolji svih vremena poreklom.

Među mnogobrojnim zvanicama bili su i Nenad Zimonjić sa suprugom, Boris Beker, Viktor Troicki sa tadašnjom devojkom Sofijom Milošević, Marjan Vajda i mnogi drugi, a za muziku su bili zaduženi Milica Todorović i Miroslav Ilić.

Održano je i crkveno venčanje i Jelena je promenila svoje devojačko prezime Ristić.

Sada je Nole uz montiran video njihovih najlepših i najveselijih momenata, koji će vam izmamiti osmeh na lice, a možda i suze radosnice, čestitao godišnjicu braka, a napisao je i stihove.

"Deset godina radosti, deset godina snova, deset godina kao ostrva, deset godina kao tokovi, deset godina kao roditelji, deset godina kao jedno, deset godina plesanja, deset godina zabave. Deset godina joge, deset godina se rastežemo, deset godina pasa, deset godina idi hvataj. Deset godina letenja, deset godina na moru, deset godina tebe, najbolji deo mene. Deset godina tenisa, deset godina loptica, deset godina trijumfa, deset godina gubitka. Deset godina kao tim, deset godina zajedno, deset godina Jelena, volim te zauvek", napisao je Nole na engleskom stihove koji se rimuju.

Novak i Jelena iz braka imaju dvoje dece, Stefana (9) i Taru (6). Trenutno su svi zajedno u Londonu gde će Novak danas (ne pre 16.00) igrati četvrtfinale Vimbldona protiv Aleksa De Minora.