11.07.2024.

08:15

Foto: Tanjug/AP

Sport

Nole tužan jer Tara čita knjigu! Raznežio se, pričao o deci, Jelena prevrtala očima

Drugi teniser sveta se domogao polufinala Vimbldona, 49. grend slem polufinala u karijeri, nakon što mu je Aleks de Minor predao meč u četvrtfinalu i pre početka meča. Odradio je naš as trening u nešto opuštenijoj atmosferi, pošto su sa njim na terenu bili Stefan i Tara. Nole je pre nekoliko dana pričao o deci, koliko mu znači što su uz njega dok se on bori za trofej. 

Novinari sa Tennis Channel-a podsetili su ga da je Tara viđena kako čita knjigu na tribinama dok je njen tata igrao tenis protiv Alekseja Popirina i Holgera Runea. Nole nije mogao da skine osmeh sa lica.

- Bio sam veoma srećan i tužan u isto vreme kada sam to video, moj tenis je ne zabavlja, potrebna joj je knjiga - nasmejao se Đoković.

Informer

Nole kaže je pod velikim stresom tokom takmičenja, ali klinci su lek za sve.

- Neverovatno je imati ih ovde, gledati ih kako rastu i to što su deo ovog putovanja. Sin mi ima devet godina, ćerka šest godina, bili smo zajedno na terenu, srce mi je puno ljubavi. Oni mi omogućuju da uživam van terena, daju mi ravnotežu sa stresom i nervozom koje donosi grend slem turnir - rekao je Nole, pa je jasno zašto je poručio navijačima zašto ne mogu da ga dotaknu, Stefan i Tara su njegova snaga.

Informer

Tara i Stefan su u sredu bili sa Novakom na terenu.

- Od dvoje roditelja, ja sam taj koji je zadužen za njihove aktivnosti, sport, zdrav život... Evo, Jelena sada prevrće očima dok govorim jer ih uvek podsećam koliko je važno biti aktivan, baviti se sportom. Tenis ili bilo šta, samo budite aktivni. Želim da ih dovedem na teren svakog dana, čak i na dan meča želim da budu ovde sa mnom. To su retke prilike, nekoliko turnira godišnje mogu da doživim to što doživim ovde.