12.07.2024.

17:06

Foto: Tanjug/AP

Sport

Divna priča - Novak formirao bend sa decom: Sviramo satima... Tara violinu, Stefan gitaru, a ja saksofon!

Iako je pre samo mesec dana Novak Đoković morao na operaciju, već danas će se srpski teniser boriti za svoje novo finale na Vimbldonu. Najbolji svih vremena izlazi na megdan Lorencu Muzetiju na Centralnom terenu, a ukoliko bi se domogao nove borbe za titulu bio bi to vanserijski uspeh ukoliko znamo šta se sve desilo tokom poslednjih meseci drugom reketu sveta. 

Morao je Đoković na operaciju, ali nakon zahvata u Parizu nije želeo da otkaže svoje obaveze. Ekspresno se vratio treninzima i izašao u susret svim novinarima koji su ga nešto ranije pitali za intervju. Između ostalog, tako je srpski teniser završio na naslovnoj strani "Vog-a", a tom prilikom isrpičao je da zajedno sa sinom Stefanom i ćerkom Tarom ima bend. 

- Tara svira violinu, Stefan voli gitaru, a ja saksofon. Naše svirke traju satima, i to mi je omiljeni deo svakog dana ili putovanja. Da, priznajem - nosimo instrumente sa sobom na putovanja. Možda je moj mali bend bio zaslužan za pobedn na Ju-Es openu i dvadeset četvrti grend slem koji sam osvojio - ispričao je Novak Đoković. 

Informer

 

Srpski teniser nastavlja priču o svom odnosu sa decom i ističe kako je od naslednika naučio neke velike životne lekcije. Uz to, priznaje da nekoliko osvojenih pehara stoji kod sina Stefana u sobi. 

- Većina pehara je kod roditelja, ali neki su kod Stefana u sobi. Od svoje dece sam naučio kako da budem prisutan u svakom trenutku - dodaje srpski teniser. 

Na kraju razgovora ua "Vog", Novak je ispričao da jedva čeka da stigne kući jer će tamo verovatno gledati ponovo isti crtani sa dečicom. 

- Verovatno večeras gledamo ponovo "Pticu trkačicu i kojota", to nam je omiljeni crtani koji gledamo zajedno - uz osmeh završava Novak Đoković.