15.07.2024.

10:42

Foto: Reuters/Ata images

Sport

Georgiev hejterskom Danasu poručio: Možete Novaku da svirnete u frulu!

Srpski teniser jurio je osmi grend slem u Londonu i 25. u karijeri, ali je poražen u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza (3:0). Mrzitelji su to jedva dočekali.

Nole je u Londonu ove sezone pobede slavio tako što je imitirao sviranje violine, zbog svoje ćerkice Tare, koja svira violinu. "Danas" je to iskoristio kako bi ismejao najboljeg tenisera ikada.

"Violina kojoj su pukle strune: Đoković u finalu Vimbldona svoj na mahove, nedovoljno dobar za simfonijsku igru Alkaraza", naslov je na pomenutom portalu posle poraza drugog tenisera sveta.

Vlado Georgiev je veliki fan Novaka Đokovića, pa je hejterima žestoko uzvratio i začepio im usta.

"Možda su violini danas pukle strune, ali vi uvek možete malo da svirnete u frulu Novaku Đokoviću", napisao je pevač na društvenoj mreži "X".
 

Nole je prvi put zasvirao violinu posle pobede protiv Alekseja Popirina.

- To je bilo za moju Taru. Svira violinu već neko vreme, šest meseci, bio je dogovor da ću tako proslaviti pobedu - rekao je Đoković nakon pobede nad Popirinom. 

Novak Đoković i Karlos Alkaras su 2023. godine igrali u finalu Vimbldona i španski teniser je postao šampion posle sjajne igre u pet setova.  U 2024. godine smo dobili reprizu finala Vimbldona, to je bio sedmi put u istoriji ovog turnira.