21.07.2024.

06:04

Foto: Tanjug/AP

Sport

Srpski fudbaler sreo Đokovića u Crnoj Gori! Potez najvećeg ga je razoružao (FOTO)

Aleksić se trenutno odmara pred početak nove sezone, a sa porodicom je otišao u Crnu Goru. Sreo je drugog tenisera sveta koji takođe posle Vimldona, a pred Olimpijske igre, uživa sa Jelenom, Stefanom i Tarom u Crnoj Gori. Fudbaler je objavio na Instagramu fotografiju sa našim teniserom, a oduševilo ga je to što je Nole izašao njemu, porodici i prijateljima u susret i uz osmeh pozirao za fotografiju.

"Hvala ti, najveći", poručio je Aleksić Đokoviću.

Informer

Aleksić će petu godinu zaredom igrati u turskom Bašakšehiru, sa kojim je i postao šampion Turske 2020. godine. Karijeru je počeo u Vojvodini koju je napustio 2010. godine i u transferu vrednom 2,25 miliona evra prešao u Đenovu. Igrao je na pozajmici u Grojter Furtu, a onda je otišao u Francusku.

Bio je član Sent Etjena, pa Arla. Prešao je u Lehiju iz Gdanjska 2014, godine, a ubrzo i u švajcarski Sent Galen. U Tursku je prvi put stigao 2018. godine, igrao je za Malatiju, dok je kratko bio član Al Ahlija, a od leta 2019. godine je u Bašakšehiru. Igrao je u mlađim kategorijama reprezentacije Srbije, a za A selekciju je odigrao samo dva meča