22.07.2024.

11:29

Foto: tanjug/ap

Sport

Auuu, kakve reči o Novaku! Niko se ovako nije poklonio Srbinu

Bivši agent Aleksandra Zvereva, Huberta Hurkača i Sebastijana Korde ističe da nije ispravna percepcija da Novak Đoković nije popularan među navijačima. Apej je jedan od ljudi koji stoje iza Budls egzibicije uoči Vimbldona, poznaje našeg tenisera, pa odlično zna o čemu priča.

- Novak je sjajan momak. Imao sam sreće da ga upoznam tokom svih ovih godina. Radio sam neke stvari za njegovu Fondaciju i nemam ni najmanju lošu stvar da kažem o njem - rekao je Apej za portal tennis365.

Teniski agent kaže da nije tačno da Novak nije popularan..

- Svima je stalo kako ih navijači doživljavaju, ali nisam baš potpuno siguran da Đoković nije popularan u teniskoj javnosti. Mnogi Federerovi i Nadalovi navijači možda proturaju tu poruku, ali on je brižan, inteligentan i ponaša se sa stilom.

Informer

Naveo je Apej jedan neverovatan primer i opisao kakav je Nole zaista. 

- Kada prisustvuje događaju za fondaciju, može da drži govor od 30 minuta o misiji i ciljevima organizacije bez ijedne beleške. Uvek je tako impresivan. Skroman je, usredsređen i oseća se dobro u svojoj koži. To je važnije od svega što bi bilo ko mogao da kaže o njemu. Ne možete uvek svima da ugodite - dodao je Apej.

Đoković je trenutno u Crnoj Gori, gde se sprema za olimpijski turnir u Parizu, žreb je 25. jula od 11.00 časova.