22.07.2024.

09:25

Foto: Tanjug/AP

Sport

Novače, igraj što duže, želimo da te gledamo! Čuvena Amerikanka oduševljena Srbinom!

Bivša šampionka Ju-Es opena, obožava Đokovića, uživa u njegovim igrama i savetuje mu da se još uvek ne penzioniše.

- Znate kako, sa 37 godina jedino on može da zna koliko mu je pun rezervoar i koliko je motivisan. Izgleda mi ludo činjenica da nije osvojio titulu ove godine, ali znam da je igrao samo na sedam turnira. To znači da mu je i raspored turnira znatno lakši zbog godina, a možda više vremena želi da provodi sa decom i ne forsira telo previše - istakla je Trejsi u podkastu "Insajd In".

Informer

Iako se nije okitio niti jednom titulom u 2024. godini, Ostinova želi da Novaka još dugo da  gleda na turnirima.

- Ljubav prema igri i sportu i to kako se aktuelni igrači staraju o svom telu su svakako bolji nego proteklih decenija. Tako da, Novače igraj što duže jer mi obožavamo da te gledamo - zaključila je Trejsi.

Informer

Podsetimo, Novak drugi put zaredom nije uspeo u finalu Vmbldona da pobedi mladog španskog tenisera Karlosa Alkaraza, pošto je momak koji briljira u 21. godini slavio u tri seta.

Vredi istaći da, iako je u poznim godinama za sportistu, nije samo Ostinovoj čudno što se Nole nije domogao nekog laskavog priznanja, mnogi ljubitelji tenisa se slažu sa njom, ali se on i svi njegovi navijači nadaju da će se okititi zlatom na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu (26. jul - 11. avgust), što bi bilo ispunjenje njegovog sna.