31.07.2024.

12:01

Foto: EPA Images

Sport

Beker progovorio o Đokoviću! Novak je favorit na OI, ali ipak mu je 37...

Čuveni Nemac uveren je da će Novak Đoković napokon ostvariti svoj san i domoći se jedinog odličja koje mu nedostaje u bogatoj karijeri.

- Još pre nego što je turnir počeo istakao sam Novaka Đokovića kao favorita. Janik Siner je otpao pre takmičenja, ali je Karlos Alkaraz i dalje u žrebu. Novak ima dobru šansu za medalju, mislim da je jasan favorit. Osvojio je sve druge trofeje, a pobedio je Nadala u velikom obračunu, tako da sam siguran da veruje u svoje šanse. Ipak, Alkaraz je i dalje tu - rekao je Boris Beker za "Eurosport".

Informer

Srpski as je na startu takmičenja pobedio Matjua Ebdena iz Australije, potom starog rivala, Rafaela Nadala, a sada ga čeka meč za četvrtinu finala.

- Novak je nešto posebno. Sa 37 godina je u sjajnoj formi jer vodi računa o sebi. Ceo život je posvetio tenisu, pa ne čudi što je i dalje u sjajnoj kondiciji. Ipak, trebalo bi da imamo na umu da mu je 37 godina - zaključio je Beker. 

Đoković u podne u osmini finala igra sa Bekerovim zemljakom, Dominikom Kepferom, 70. na svetskoj listi, a meč možete pratiti uživo na našem portalu OVDE,