06.08.2024.

15:46

Foto: printscreen

Sport

Hit snimak! Troicki "peckao" Noletovog kuma, pa usledile prozivke navijača! (VIDEO)

Zatražio je Nole nešto da popije nakon iscrpljujućeg meča, a brzinom svetlosti stvorio se Viktor Troicki.

- Mare, može piće, Mare. Hajde brate, imaš piće? - upitao je Đoković, a onda mu je isto doneo Troicki, nakon čega su krenuli da se šale na račun Miljana Amanovića, fizijatra i Novakovog kuma.

Amanović je čovek koji je, prema Noletovim rečima, uspevao često da napravi magiju i pomogne mu da ekspresno sanira umor, povrede, malaksalost, posle čega je dizao pehare uvis.

- Hoćeš u Los Anđeles? - upitao je Nole Viktora, a ovaj kroz osmeh odgovorio.

- Miljanu sam rekao "evo zvao te za LA", p**izdeo Miki - rekao je Trociki, a Nole je potom zapevao i poznati hit Vere Matović "Miki, Milane" i podigao atmosferu u konferencijskoj sali. 

Korisnici mreže "X" su odmah počeli sa komentarima upućenim nekadašnjem srpskom teniseru, a danas selektoru Dejvis kup reprezentacije Srbije.

Informer

"Ko kaže da trener nije zaslužio 200.000?"

"Kako je samo uleteo sa vodom u pravom momentu".

"Ja bih platio da sedim u Novakom boksu kada osvaja olimpijsko zlato, a on dobja 200.00 evra. Za šta?", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsetimo, pošto je Novak došao do zlatne medalje u Parizu, zaradio je 200.000 evra i nacionalnu penziju koja je tri puta veća od prosečne neto zarade iz decembra prethodne godine (u ovom slučaju 2023.) - 252.681 dinara, a i Viktor Troicki će kao trener reprezentacije dobiti identičnu novčanu nagradu.