24.08.2024.

09:04

Foto: Tanjug/AP

Sport

Nole ućutkao Amere usred SAD! Evo šta je rekao o meču Srbije i njihovog "drim tima" na OI!

Ceo svet brujao je o igri reprezentativaca naše zemlje protiv "drim tima" u Parizu, čak su i mnogi objektivni Amerikanci rekli da je Srbija zaslužila pobedu protiv njihovih miljenika, a sada se uoči starta Ju-Es opena oglasio i najbolji sportista sveta.

Novak je poznat po surovoj iskrenosti i nije imao problem da američkim medijima kaže šta mu je na duši kada su košarkaši u pitanju.

Informer

- Moram da čestitam SAD na zlatu, ali imali ste mnogo sreće u polufinalu protiv Srbije i trebalo je da izgubite! Imali smo vas na konopcima, vodili smo sa 13 poena razlike na ulasku u poslednju četvrtinu. Nakon toga je "drim tim" pokazao zbog čega ga tako zovu. Ipak, mi smo ponosni na naš koašrkaški tim, uvek smo bili i bićemo. Oni su neverovatni. Košarka je sport broj jedan u našoj zemlji i godinama je tako. Tradicija, istorija, klupska i nacionalna košarka, sve je to odlično i zbog toga smo veoma srećni - rekao je Đoković tamošnjim medijima.

Srpski as igraće protiv Moldavca Radua Albota (34) prvi meč na ovogodišnjem Ju-Es openu, a taj duel će početi u noći između ponedeljka i utorka, oko tri sata posle ponoći po našem vremenu.