27.08.2024.

18:25

Foto: Informer

Sport

Kralj je jedan! Slika koja je obišla svet, Đoković sa krunom na glavi! (FOTO)

Zoran je već godinama verni navijač mečeva srpskog velikana, bez obzira na to gde se igra - od Australije do Amerike. Njegova podrška izlazi izvan uobičajenih okvira, što je juče pokazao na meču protiv Radua Albota, kada je privukao pažnju noseći majicu s Đokovićevim likom, na kojoj je najbolji srpski teniser prikazan s kraljevskom krunom i srpskim dvoglavim orlom.

Informer

 

Tokom prenosa, svetske kamere nisu propustile da zabeleže trenutke iz publike, a majica s likom "kralja Novaka" brzo je obišla planetu. Podsetimo, pre tri godine na Australijan openu u Melburnu, mediji su pisali o majici s natpisom: "Đoković, Džordan, Mesi.."

- Za mene su to najbolji sportisti sveta, ali kralj je jedan! Imao samo prilike i sada da pozdravim Novaka, i nadam se da ćemo zajedno proslaviti njegovu 25. titulu - zaključuje Pavlović.

Novak je u prvom kolu Ju-Es opena ubedljivo savladao Molavca Radua Albota u tri seta, a u drugom kolu ga očekuje zemljak Laslo Đere. Meč će se igrati sutra, 28. avgusta, a tačan termin još uvek nije poznat.