01.09.2024.

08:37

Foto: profimedia

Sport

Novinar iznervirao Đokovića! Ovo ga je izbacilo iz takta, nije mogao da veruje šta ga pita

Srbina je eliminisao Aleksej Popirin sa 6:4, 6:4, 2:6, 6:4. Svi su očekivali da drugi teniser sveta zablista kao tokom Olimpijskih igara na kojima je osvojio zlatnu medalju, ali je bio daleko od prepoznatljivog nivoa.

Očigledno je platio cenu nakon Pariza, sve karte je ove sezone bacio na Olimpijske igre, isplatilo se, a naš teniser nije tražio alibi nakon poraza u Njujorku. Uvek uzdignute glave čestita rivalu, ako je bio bolji, nikada nije tražio alibi posle loše partije. Tako je bilo i sada.

Jednog novinara je zanimalo da li bi Popirin mogao da ode do kraja i osvoji US Open? Pitanje je zvučalo malo potcenjivački Đokoviću, pa je pokazao zašto je nabolji ikada. Nije dozvolio da neko ponižava čovak koji je upravo pobedio njega, šampiona Ju-Es opena. 

Informer

- Ne znam šta da odgovorim to. Upravo je pobedio mene, aktuelnog šampiona, zaslužuje poštovane. Alkaraz je aut, ja sam aut. Žreb se otvara, Siner je glavni favorit, tu je Tijafo, Rubljov, svi mogu to da osvoje. Biće zanimljivo videti ko će to uraditi - poručio je vidno iznervirani Novak Đoković.