01.09.2024.

11:53

Foto: reuters

Sport

Novak nije odmah napustio Njujork! Đoković nakon eliminacije sa Ju-Es opena bio u društvu sa zaboravljenom Srpkinjom! (FOTO)

Iako je ovaj poraz šokirao mnoge, Đoković je pokazao svoju prepoznatljivu smirenost i pozitivnost, odlučivši da slobodno vreme iskoristi na najbolji mogući način – uz večeru sa dragim prijateljima u Njujorku.

Srpski as je u opuštenoj atmosferi bio u društvu bivše teniserke Nede Kozić, koju su mnogi možda zaboravili, ali koja je ostavila značajan trag u srpskom tenisu.

Neda, koja trenutno radi kao teniski trener u Americi, podelila je na svom Instagram profilu fotografiju iz restorana u Njujorku, gde su zajedno uživali u večeri.

- Preukusna večera u Njujorku večeras - napisala je Neda u opisu fotografije, na kojoj se vidi kako se smeje u društvu svog starog prijatelja Novaka.

Poznato je da svaki put kada se Đoković nađe „preko bare,“ ne propušta priliku da se vidi sa Nedom, s kojom ga veže dugogodišnje prijateljstvo. Njihovi susreti uvek su prilika za smeh, opuštanje i evociranje uspomena na zajedničke trenutke iz teniskih dana.