02.09.2024.

20:21

Foto: Reuters

Sport

Novak stigao u Beograd! Evo kad će se obratiti javnosti!

 

Rekorder po broju grend slem titula biće na raspolaganju selektoru Viktoru Troickom za predstojeći duel sa Grčkom u Dejvis kupu.

Naša selekcija, u čijem su sastavu još i Miomir Kecmanović, Dušan Lajović i Hamad Međedović, dočekaće "helene" predvođene Stefanosom Cicipasom, 14. i 15. septembra u "Pioniru". Takođe, sa seniorima će trenirati i mladi Marko Maksimović, koji je nedavno učestvovao na juniorskom turniru u Njujorku.

Đokovićev plan je da u Beogradu prvo malo predahne, da nekoliko dana provede sa porodicom, a potom će se priključiti ostatku ekipe na treninzima. U sredu će biti održana konferencija za medije, na kojoj će biti i Novak, pa će tom prilikom izneti svoja očekivanja i odgovarati na pitanja domaćih novinara.

Informer

Novak Đoković u sredu će se obratiti javnosti

Podsećamo, Srbija je početkom godine pretrpela težak poraz od Slovačke sa 5:0, pa sada moramo da pobedimo Grke, kako bismo zadržali mesto u Svetskoj grupi.

Što se tiče Noleta, dogovoreno je da on, posle obaveza u Dejvis kupu, otputuje u Sofiju, gde će 17. septembra učestvovati u egzibicionom meču protiv Grigora Dimitrova.