03.09.2024.

18:20

Foto: profimedia

Sport

Je l' dolazite? Đoković imao važnu poruku za navijače (FOTO)

Okršaj "orlova" i helena" na programu je 14. i 15. septembra u dvorani "Pionir", a biće to prvi put posle sedam godina da će naši teniseri igrati pred beogradskom publikom. Očekivano, prve zvezde ovog meča biće naš najbolji teniser Novak Đoković i Grk Stefanos Cicipas. 

Vlasnik 24 grend slem titule ranije nego što se očekivalo završio je nastup na Ju-Es open, ali će igrati za Srbiju u duelu sa Grcima. Đoković se tim povodom oglasio na Instagramu i tom prilikom uz fotografiju u nacionalnom timu euforično najavio meč.

"Je l' dolazite?,  napisao je kratko Đoković na Instagramu.

Informer

 

Srpski as je tako pozvao navijače da dođu i u što većem broju podrže srpske tenisere u meču Svetske grupe I Dejvis kupa. 

Pored Đokovića na spisku selektora Viktora Troickog su još Miomir Kecmanović, Dušan Lajović i Hamad Međedović, dok će sparing partner biti juniorski reprezentativac Marko Maksimović. Na spisku nema povređenog Lasla Đerea.

Žreb za meč na programu je 13. septembra, mečevi počinju u subotu od 15 časova kada su na programu dva dingla, dok nedeljni program počinje u 13 časova dublom, a nastavlja se sa dva singl meča.