10.09.2024.

18:27

Foto: Reuters

Sport

Javio se kvazi stručnjak i ponovo udario na Novaka: On nije u stanju da pobedi Sinera!

Shvatili su brojni "stručnjaci" davnih dana da je jedino mesto gde imaju način da "pobede" Novaka Đokovića u medijima, posebno na Zapadu. Poznato je da srpski teniser zbog svog porekla nikada nije stekao popularnost i dobio zasluženo poštovanje, a jedan od najvećih mrzitelja najboljeg svih vremena je  - Adrijan Panata. 

Nekadašnji Italijanski teniser koji je u svojoj karijeri osvojio svega deset trofeja dao je sebi za pravo da ponovo pljuje Đokovića. Mnogo puta je to Panata radio u prošlosti, posebno od kako se na ATP turu pojavio njegov zemljak - Janik Siner. Javnost se seća njegovih izjava nakon finala Vimbldona kada je tvrdio da Novak nikada neće dobiti Sinera i Alkaraza, ali je vrlo brzo nakon toga dobio demanti na terenu. 

Đoković je u finalu Olimpijskih igara savladao Alkaraza i pokazao da je, iako skoro duplo stariji, još uvek bolji teniser od svih na ATP turu. Ipak, ni to nije ućutkalo brbljivog Italijana koji je nakon Ju-Es opena još jednom iskoristio priliku da pecne Novaka. 

Informer

 

- Siner je jedini igrač koji izlazi na teren i ne čeka. Sećam se Tajsona u prvim mečevima, kada je dolazio i udarao dok protivnik ne padne na patos. Siner ima tajmentalni sklop: igra, može čak i da promaši nekoliko lopti, ali igra meč, nikada ne čeka. To je velika razlika između njega i drugih, to je ono što Alkaraz radi kada je u formi, i zapravo je jedini koji može da ga pobedi. Ne mislim da to može Đoković, možda u dva seta od tri, ali ne u tri od pet. Siner nikada ne opada, nikada ne pravi glupe greške - poručio je Panata.