14.09.2024.

06:58

Foto: profimedia

Sport

Svi u šoku, kako je Novak ovo dozvolio Stefanu? On dolazi kući, ja gledam šta se desilo...

Svi se pitaju kako je to dozvolio najbolji teniser svih vremena. Nole je rešio sve dileme.  Želeo da ostavi sinu mogućnost izbora, ali otkriva da mu deca koja sa Stefanom idu u školu nisu u tome pomogla.

- Meni otac nekad pravi problem oko toga, ali stric je partizanovac, pokojni đed je partizanovac, u tenisu navijam za Partizan, ja sam odrastao u Partizanu. To mi je omogućilo da osvojim mnogo trofeja. Hteo sam da mu dam izbor, nisu mi pomogla deca koja idu u školu s njim, jer su partizanovci, a i atmosfera na košarci na Partizanu je sjajna. On dolazi jednom kući, šal Partizan, idemo "grobari", a imao je dresove Zvezde pre toga, ja gledam šta se desilo u poslednja tri sata, odveo sam dete da vidi utakmicu - otkrio je za Blic TV Novak Đoković. 

Informer

Za Zvezdu navija u fudbalu, za Partizan u košarci.

- Moj stric je nedavno proslavio 60. rođendan. Bio je gol za mali fudbal, jedan sa crno-belom, jedan sa crveno-belom mrežom, a svi drugari su mu partizanovci. Rekao sam ajmo na jednu stranu zvezdaši, na drugu, partizanovci. I ja sam na jednu stranu, oni svi na drugu. Kaže ja navijam za Zvezdu u fudbalu, za Partizan u košarci, znam da je to za prave navijače Zvezde i Partizana neprihvatljivo.

Nole je jasan, zabraniće sinu ide na utakmice ukoliko bude video da je nekoga uvredio.

- Zvezdini i Partizanovi navijači prave atmosferu koju retko ko u svetu pravi, ali ne sviđa mi se što je tolika ostrašćenost da se puno vređaju, konstanto psovke, uvrede, porodica... Zbog toga ne uživam u tome da moje dete bude sa mnom i da gleda to. Kada se navija, ok, ali sam rekao da dok ne bude punoletan neće ići ako uvredi nekog. Ja igram protiv tebe, hoću da te "zgazim", ali ne da ti psujem majku i oca, jer želim da te pobedim i želim ti sve najgore. Ali kada je atmosfera u pitanju i atmosfera u Pioniru, to je nešto neverovatno - zaključio je Đoković.