14.09.2024.

16:14

Foto: Starsportphoto©

Sport

KRAJ: Novak razbio grčkog anonimusa!

UŽIVO

DRUGI SET

6:1 - KRAJ! Novak je savladao Joanisa Ksilasa! 

5:1 - Uspeva Joanis Ksilas da osvoji gem u Beogradu... Pala je koncentracija Novaka Đokovića, koristi to mladi Grk i vraća jedan brejk. 

5:0 - Ponovo sa nulom srpski teniser dolazi do svog gema, sada će Ksilas servirati za opstanak. 

4:0 - Deseti vezani gem za Novaka Đokovića! Još osam poena deli ga od pobede.

3:0 - Uspeva Ksilas da "namuči" Đokovića napokon... Grčki teniser uzeo je čak DVA poena u trećem gemu, ali slaba vajda. Novak rutinski potvrđuje brejk prednosti. 

2:0 - Pitanje je trenutka kada će posao u "Pioniru" biti gotov! Đoković pravi novi brejk, ovoga puta je Ksilas došao do jednog poena.

Informer

 

1:0 - Ista meta isto odstojanje! Novak počinje drugi set osvajanjem gema bez izgubljenog poena. 

PRVI SET

6:0 - Surovo... Srpski teniser bez izgubljenog gema dolazi do prvog seta!

5:0 - Novi gem sa nulom za Novaka Đokovića... Sve su prilike da publika u "Pioniru" neće dugo uživati u predstavi najboljeg tenisera svih vremena. 

4:0 - Još jedan brejk za Đokovića, slavi Ksilas svaki osvojeni poen budući da mu srpski teniser do sada ne daje nikakvu šansu. 

3:0 - Nastavlja se Novakova dominacija, a jedina razlika je što je Ksilas uspeo da dođe do svog prvog i jedinog poena u dosadašnjem delu meča. 

2:0 - Dve duple greške pravi Joanis Ksilas i poklanja brejk Novaku! Srpski teniser osvojio je svih osam poena do sada...

1:0 - Rutinski i bez izgubljenog poena Novak Đoković dolazi do prvog gema na meču! Savršeno servis služi najboljeg svih vremena, nije Ksilas imao nikakve šanse. 

Informer

 

PRE MEČA

16:55 - Meč počinje, prvi na servisu je Novak Đoković!

16:48 - Beogradska publika gromoglasnim oplauzom dočekala je izlazak Novaka Đokovića na teren. 

16:43 - Joanis Ksilas trenutno je 770. teniser na ATP listi, za mladog Grka biće ovo ogromno iskustvo budući da će po prvi put u karijeri odmeriti snage protiv najboljeg svih vremena.

16:31 - Kecmanović je doneo vođstvo Srbiji od 1:0 pošto je bez mnogo muke savladao Tanosa. Uskoro se očekuje da Đoković izađe na teren "Pionira". 

16:18 - Đoković i Ksilas na teren će izaći nakon što svoj meč završe Miomir Kecmanović i Aristotelis Tanos. Srpski teniser vodi sa 1:0 u setovima, dok u drugom ima i prednost brejka. 

16:15 - Dobro došli na lajv prenos meča Novaka Đokovića i Joanisa Ksilasa, koji se igra u okviru Dejvis kupa. Sve detalje iz "Pionira" uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!